PALVELIMET

Luotettavat DellEMC ja HPE-palvelimet

DellEMC ja HPE Partnerina me puolestamme tarjoamme palvelukseesi koko osaamisemme.

DellEMC ja HPE:n tuotevalikoimasta löydät kattavan valikoiman erilaisia palvelinratkaisuja ja tallennustuotteita. Kaikkiin DellEMC ja HPE:n tuotteiseen on saatavilla myös laaja valikoima globaaleita huolto- ja tukipalveluita.

Oikein toteutettu IT-infrastruktuuri on avain menestyvään liiketoimintaan. Ja palvelimet, jos mitkä, pitävät bisnekset käynnissä – tai pysäyttävät sen. Rakennetaanpa sitten ympäristöä muutamalle palvelimelle tai monia satoja palvelimia sisältävää konesalia, ovat haasteet aina samankaltaiset. Miten pitää laitteet viileinä kustannustehokkaasti, miten optimoida laitteiden käyttöaste, miten hallita laitteita helposti ja tehokkaasti ja miten eliminoida kaikki mahdolliset riskit? -Autamme myös näissä asioissa.

PALVELIMET

Luotettavat DellEMC ja HPE-palvelimet

DellEMC ja HPE Partnerina me puolestamme tarjoamme palvelukseesi koko osaamisemme.
DellEMC ja HPE:n tuotevalikoimasta löydät kattavan valikoiman erilaisia palvelinratkaisuja ja tallennustuotteita.
Kaikkiin DellEMC ja HPE:n tuotteiseen on saatavilla myös laaja valikoima globaaleita huolto- ja tukipalveluita.
Oikein toteutettu IT-infrastruktuuri on avain menestyvään liiketoimintaan. Ja palvelimet, jos mitkä, pitävät bisnekset käynnissä – tai pysäyttävät sen. Rakennetaanpa sitten ympäristöä muutamalle palvelimelle tai monia satoja palvelimia sisältävää konesalia, ovat haasteet aina samankaltaiset. Miten pitää laitteet viileinä kustannustehokkaasti, miten optimoida laitteiden käyttöaste, miten hallita laitteita helposti ja tehokkaasti ja miten eliminoida kaikki mahdolliset riskit?

Tuotevalikoimamme:

– DellEMC ja HPE-palvelimet
– Storage-ratkaisut
– UPS eli varavirtaratkaisut
– Verkkolaitteet

Soita tai laita viesti, niin tulemme mielellämme käymään!

Lähetä viesti!