SOPIMUSVALMISTUS / TUOTANTO / OEM-VALMISTUS

Tietokonemaailma Oy:lla on useiden vuosien kokemus vaativien laitteiden valmistamisesta. Voimme auttaa asiakkaitamme jatkuvasti kasvavissa erikoistuotetarpeissa nopeasti ja luotettavasti. Teemme mittatilauksena asiakkaan toivomuksen mukaisia kokonaisuuksia, joihin sisältyy asiakkaan toimittamia erikoiskomponentteja ja -ohjelmistoja. Tavallisesti asiakas toimittaa ohjelmistoratkaisun, jonka pohjalta laiteratkasu räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ratkaisun teknisenä pohjana voidaan käyttää Dell:n tai HP:n laajaa tuotevalikoimaa tai tarvittaessa se voidaan räätälöidä komponentti kerrallaan vastaamaan asiakkaan tarpeita. Jokainen tietokone valmistetaan räätälintyönä asiakkaan tarpeita vastaavaksi kokonaisuudeksi. Palvelemme nykyisin seitsemää eri alihankinta-asiakasta.

SOPIMUSVALMISTUS / TUOTANTO / OEM-VALMISTUS

Tietokonemaailma Oy:lla on useiden vuosien kokemus vaativien laitteiden valmistamisesta. Voimme auttaa asiakkaitamme jatkuvasti kasvavissa erikoistuotetarpeissa nopeasti ja luotettavasti. Teemme mittatilauksena asiakkaan toivomuksen mukaisia kokonaisuuksia, joihin sisältyy asiakkaan toimittamia erikoiskomponentteja ja -ohjelmistoja. Tavallisesti asiakas toimittaa ohjelmistoratkaisun, jonka pohjalta laiteratkasu räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ratkaisun teknisenä pohjana voidaan käyttää HP:n laajaa tuotevalikoimaa tai tarvittaessa se voidaan räätälöidä komponentti kerrallaan vastaamaan asiakkaan tarpeita. Jokainen tietokone valmistetaan räätälintyönä asiakkaan tarpeita vastaavaksi kokonaisuudeksi. Palvelemme nykyisin seitsemää eri alihankinta-asiakasta.

DELL TARJOAA LUOTETTAVAN TEKNISEN POHJAN RATKAISUILLESI

Dell EMC:n Partnerina me puolestamme tarjoamme palvelukseesi koko osaamisemme. Dell EMC:n tuotevalikoimasta löydät kattavan valikoiman erilaisia palvelinratkaisuja, työasemia ja tallennustuotteita. Kaikkiin Dell EMC:n tuotteisiin on saatavilla myös laaja valikoima globaaleita huolto- ja tukipalveluita.

HP JA HPE TARJOAA LUOTETTAVAN TEKNISEN POHJAN RATKAISUILLESI

HP ja HPE:n kumppanina me puolestamme tarjoamme palvelukseesi koko osaamisemme. HP ja HPE:n tuotevalikoimasta löydät kattavan valikoiman erilaisia palvelinratkaisuja, työasemia ja tallennustuotteita. Kaikkiin HP ja HPE:n tuotteisiin on saatavilla myös laaja valikoima globaaleita huolto- ja tukipalveluita.

VAHVUUTENA PAIKALLISUUS & PALVELU

Kevyt organisaatiorakenteemme sekä keskittyminen alihankintaan mahdollistavat kilpailijoitamme ketterämmän palvelun. Tavoitteenamme on olla palveleva ja osaava alihankkija, joka on lähellä asiakkaitaan.

RÄÄTÄLÖIDYSTI SUORAAN ASIAKKAALLE

Tuotanto etenee laitteiston mekaanisesta asennuksesta asiakaskohtaiseen konfiguraatioon. Asennuksessa kone varustetaan mahdollisilla erikoiskomponenteilla ja -ohjelmistoilla sekä asiakaskohtaisilla konfiguraatioilla. Asennuksen jälkeen laite lopputarkastetaan sekä toimitetaan asiakkaalle sopimuksen mukaisesti.

RÄÄTÄLÖIDYSTI SUORAAN ASIAKKAALLE

  • Lähetykset voidaan teipata asiakkaan omilla teipeillä.
  • Tuotteet merkitään asiakkaan logoilla.
  • Logistiikkapalvelut, toimitukset monella eri tavalla.
  • Ulkoistetut huolto- ja varalaitepalvelut.
  • Restore medioiden tekeminen.
  • Puskurivarastot.