Kirjaudu verkkokauppaan
Kirjaudu verkkokauppaan
Muista kirjautuminen

Sopimusvalmistus / Tuotanto / OEM -valmistus

Tietokonemaailma Oy:lla on useiden vuosien kokemus vaativien laitteiden valmistamisesta. Voimme auttaa asiakkaitamme jatkuvasti kasvavissa erikoistuotetarpeissa nopeasti ja luotettavasti. Teemme mittatilauksena asiakkaan toivomuksen mukaisia kokonaisuuksia, joihin sisältyy asiakkaan toimittamia erikoiskomponentteja ja -ohjelmistoja. Tavallisesti asiakas toimittaa ohjelmistoratkaisun, jonka pohjalta laiteratkasu räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ratkaisun teknisenä pohjana voidaan käyttää HP:n laajaa tuotevalikoimaa tai tarvittaessa se voidaan räätälöidä komponentti kerrallaan vastaamaan asiakkaan tarpeita. Jokainen tietokone valmistetaan räätälintyönä asiakkaan tarpeita vastaavaksi kokonaisuudeksi. Palvelemme nykyisin seitsemää eri alihankinta-asiakasta.

HP Tarjoaa luotettavan teknisen pohjan ratkaisullesi

HP:n Preferred Partnerina me puolestamme tarjoamme palvelukseesi koko osaamisemme. HP:n tuotevalikoimasta löydät kattavan valikoiman erilaisia palvelinratkaisuja, työasemia ja tallennustuotteita. Kaikkiin HP:n tuotteiseen on saatavilla myös laaja valikoima globaaleita huolto- ja tukipalveluita.

Vakiolaitekokoonpano

Ylläpidämme tuotantojärjestelmässämme monien asiakkaidemme vakiolaitekokoonpanoja ja niihin liittyviä asennuspaketteja (imageja). Tämä mahdollistaa suoraan käyttövalmiiden laitteiden toimituksen asiakkaille.

Räätälöidysti suoraan asiakkaalle

Tuotanto etenee laitteiston mekaanisesta asennuksesta asiakaskohtaiseen konfiguraatioon.
Asennuksessa kone varustetaan mahdollisilla erikoiskomponenteilla ja -ohjelmistoilla sekä asiakaskohtaisilla konfiguraatioilla.
Asennuksen jälkeen laite lopputarkastetaan sekä toimitetaan asiakkaalle sopimuksen mukaisesti.

Vahvuutena paikallisuus & palvelu

Kevyt organisaatiorakenteemme sekä keskittyminen alihankintaan mahdollistavat kilpailijoitamme ketterämmän palvelun. Tavoitteenamme on olla palveleva ja osaava alihankkija, joka on lähellä asiakkaitaan.

Esimerkkejä lisäpalveluista:

  • - Lähetykset teipataan asiakkaan omilla teipeillä
  • - Tuotteet merkitään asiakkaan logoilla
  • - Logistiikkapalvelut
  • - Ulkoistetut huolto- ja varalaitepalvelut
  • - Restore medioiden tekeminen
  • - Puskurivarastot
09-350 7980 myynti(at)tietokonemaailma.fi