Kirjaudu verkkokauppaan
Kirjaudu verkkokauppaan
Muista kirjautuminen

YLLÄPITOPALVELUT

Uudistamme ylläpitopalvelujamme 1.10.2016

Tietokonemaailma Oy (y: 1004501-8) osti TKM Tietokonemaailma Oy:n liiketoiminnot 1.6.2016. Tietokonemaailma Oy on Mikrovirran kokonaan omistama tytäryhtiö.

Mikrovirta ja Tietokonemaailma yhdistävät voimansa ja teknisen osaamisensa. Tietokonemaailma Oy keskittyy omiin ydinosaamisalueisiinsa ja ICT-ylläpitopalvelut siirtyvät Mikrovirran hoidettaviksi. Mikrovirta Oy on erikoistunut PK-yritysten ICT-ylläpitoon.

Me palvelemme Meillä on vahva usko tulevaisuuteen. Me haluamme olla asiakkaittemme luotettava ja osaava kumppani. Olemme läsnä asiakkaidemme arjessa ja palvelemme asiakkaitamme kaikissa tietotekniikkaan liittyvissä asioissa kymmenen IT-huoltoteknikon voimin. Jokaisella yrityksellä on erilaiset tarpeet. Emme väitä, että meiltä löytyy ratkaisu – meiltä löytyy useita. Yhdistä ne mutkattomaan palveluumme ja voit keskittyä yritykseesi ja unohtaa laitteet. Yhdessä kanssasi kehitämme yrityksesi tietotekniikkaa pitkäjänteisesti. Oli tietotekniikkahankintasi yksittäinen tietokone, järeä palvelin tai pilvipalvelut, autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen. Meiltä saat tarvitsemasi avun ja tuen – et enempää, etkä vähempää. Annamme mielellämme lisätietoja.

Soita tai mailaa, niin tulemme mielellämme käymään!
Siirry Mikrovirran sivuille tästä!
09-350 7980 myynti(at)tietokonemaailma.fi