Kirjaudu verkkokauppaan
Kirjaudu verkkokauppaan
Muista kirjautuminen

Yritys

Tietokonemaailma Oy on vuonna 1995 perustettu yritys. Tavoitteenamme on olla ketterä ja osaava alihankkija, joka on lähellä asiakkaitaan. Asiakkaitamme ovat monet johtavat turvallisuusalan yritykset. Päätoimialamme on alihankkijana toimiminen ja kustomoitujen ICT-tuotteiden suunnittelu ja valmistus turva-alan tarpeisiin. Tarjoamme asiakkaillemme myös huolto- ja asiantuntijapalveluita. Huollamme mm. videotallentimet ja kulunvalvontapalvelimet merkistä riippumatta.

Alihankkija :

Voimme auttaa asiakkaitamme jatkuvasti kasvavissa erikoistuotetarpeissa nopeasti ja luotettavasti. Teemme mittatilauksena asiakkaan toivomuksen mukaisia kokonaisuuksia, joihin sisältyy asiakkaan toimittamia erikoiskomponentteja ja -ohjelmistoja. Ratkaisun teknisenä pohjana voidaan käyttää HP:n tai Dellin laajaa tuotevalikoimaa tai tarvittaessa se voidaan räätälöidä komponentti kerrallaan vastaamaan asiakkaan tarpeita. Alihankkijana huolehdimme puolestasi monista pienistä yksityiskohdista aina suurempaan kokonaisuuteen asti. Palvelua täydentävät moninaiset huolto- ja logistiikkapalvelumme.

Asiantuntija :

Tukenanne ovat vahvat yhteistyökumppanimme, jotka kukin ovat markkinajohtajia alallaan. HP & Microsoft ovat asettaneet kumppaneilleen tiukat standardit, jotta asiakkaat saavat parhaan mahdollisen palvelun. Tietokonemaailma Oy on mm. Microsoftin Certified Partner, F-Securen Gold Certified Partner, HP:n Partner First Platinum ja HPE Gold Partner. Tietokonemaailman tekniset asiantuntijat ovat osoittaneet osaamisensa lukuisilla eri sertifikaateilla, jotka uusitaan vuosittain. Lisäämme jatkuvasti osaamistamme hankkimalla uusia sertifikaatteja eri teknologioihin. Kaikki tekniset henkilömme ovat MCP-sertifioituja (Microsoft Certified Professional). Osaamisen sertifiointi ja jatkuva koulutus pitävät osaamisemme huipputasolla niin työasema-, palvelin- kuin verkkoratkaisuissakin.

Kumppani :

Sitoudumme auttamaan kumppaneitamme ratkaisemaan ongelmat. Me emme mittaa asiakastyytyväisyyttä, me koemme sen liiketoiminnassamme joka päivä. Yrityskokomme mahdollistaa yksilöllisen palvelun ja joustavuuden – ammattitaidosta tinkimättä.

Liiketoimintamme on terveellä pohjalla

Tietokonemaailma on nuoresta iästä huolimattaan taloudellisesti vahva yritys. Tietokonemaailma Oy kuuluu Dun & Bradstreetin luokituksessa Suomen parhaaseen, eli AAA-luottokelpoisuusluokkaan. AAA-luokiteltuja yrityksiä on Suomessa vain 4,3% kaikista normaalia liiketoimintaa harjoittavista yrityksistä.

09-350 7980 myynti(at)tietokonemaailma.fi