Kirjaudu verkkokauppaan
Kirjaudu verkkokauppaan
Muista kirjautuminen

Yritys

Tietokonemaailma Oy (Y: 1004501-8) on vuonna 1995 perustettu yritys, joka tarjoaa joustavia alihankintapalveluita asiakkailleen. Tavoitteenamme on olla ketterä ja osaava alihankkija, joka on lähellä asiakkaitaan. Päätoimialamme on alihankkijana toimiminen ja tietotekniikan alan laitteiden myynti yrityksille & julkishallinnolle. Tarjoamme asiakkaillemme myös huolto- ja ylläpitopalveluita. Liikevaihtomme on n. 2,5milj. euroa.

Alihankkija :

Voimme auttaa asiakkaitamme jatkuvasti kasvavissa erikoistuotetarpeissa nopeasti ja luotettavasti. Teemme mittatilauksena asiakkaan toivomuksen mukaisia kokonaisuuksia, joihin sisältyy asiakkaan toimittamia erikoiskomponentteja ja -ohjelmistoja. Ratkaisun teknisenä pohjana voidaan käyttää HP:n laajaa tuotevalikoimaa tai tarvittaessa se voidaan räätälöidä komponentti kerrallaan vastaamaan asiakkaan tarpeita. Alihankkijana huolehdimme puolestasi monista pienistä yksityiskohdista aina suurempaan kokonaisuuteen asti. Palvelua täydentävät moninaiset huolto- ja logistiikkapalvelumme.

Asiantuntija :

Tukenanne ovat vahvat yhteistyökumppanimme, jotka kukin ovat markkinajohtajia alallaan. HP & Microsoft ovat asettaneet kumppaneilleen tiukat standardit, jotta asiakkaat saavat parhaan mahdollisen palvelun. Tietokonemaailma Oy on Microsoftin valtuuttama Small and Medium Business Specialist ja Certified Partner, F-Securen Certified Partner sekä HP:n Preferred Partner. Tietokonemaailman tekniset asiantuntijat ovat osoittaneet osaamisensa lukuisilla eri sertifikaateilla, jotka uusitaan vuosittain. Lisäämme jatkuvasti osaamistamme hankkimalla uusia sertifikaatteja eri teknologioihin. Kaikki tekniset henkilömme ovat MCP-sertifioituja (Microsoft Certified Professional). Osaamisen sertifiointi ja jatkuva koulutus pitävät osaamisemme huipputasolla niin työasema-, palvelin- kuin verkkoratkaisuissakin.

Kumppani :

Sitoudumme auttamaan kumppaneitamme ratkaisemaan ongelmat. Me emme mittaa asiakastyytyväisyyttä, me koemme sen liiketoiminnassamme joka päivä. Yrityskokomme mahdollistaa yksilöllisen palvelun ja joustavuuden – ammattitaidosta tinkimättä.

Liiketoimintamme on terveellä pohjalla

Tietokonemaailma Oy kuuluu Dun & Bradstreetin luokituksessa Suomen parhaaseen, eli AAA- luottokelpoisuusluokkaan. AAA-luokiteltuja yrityksiä on Suomessa vain 4,3% kaikista normaalia liiketoimintaa harjoittavista yrityksistä.

09-350 7980 myynti@tietokonemaailma.fi