RATKAISUMYYJÄ – REKRY – AVOIN TYÖPAIKKA

Haemme nyt vahvistusta olemassa olevaan myyntitiimiimme. Oletko sinä etsimämme aktiivinen ratkaisumyyjä tukemaan Tietokonemaailman kasvua myös tulevaisuudessa?

Tehtävässä olet aktiivisesti yhteydessä asiakasyrityksiimme ja tarjoat erilaisia ratkaisuja tietotekniikan alan laitehankintoihin sekä huolto- ja ylläpitopalveluihin. Tuoteryhmääsi kuuluu erityisesti kamera- ja kulunvalvontaratkaisut. Asioit pääasiassa olemassa olevien asiakkaiden kanssa. Vastaat tarjouskyselyihin ja huoltoneuvonta- ja tilauspyyntöihin sekä palvelet asiakkaita noutopisteellämme. Työnkuvaasi kuuluu ajoittain myös (B2B)uusasiakashankintaa. Pääset osaksi kokenutta ja asiantuntevaa tiimiä ja työskentelet yrityksen toimipisteessä Pitäjänmäessä. Työaika 8-16.

Odotamme sinulta erinomaista kykyä toimia asiakasrajapinnassa. Osaat kuunnella asiakasta ja löydät hänen tarpeisiinsa parhaiten toimivat ratkaisut. Työ edellyttää ymmärrystä IT-alasta ja katsomme erityisesti eduksi turva-alan tuntemuksen. Arvostamme sitä, että teet työsi huolellisesti ja tarkasti.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja pitkään toimineessa kotimaisessa yrityksessä. Saat työllesi tiiviin myyntitiimin tuen ja kattavan perehdytyksen tehtävääsi. Pääset mukaan tiimiin, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta. Työyhteisöömme kuuluu monenlaisia IT-alan asiantuntijoita.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea paikkaa lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 16.2.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla ”Ratkaisumyyjä”. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Esa Riikonen, p. 050 411 0372 arkisin klo 9-16.

Älä jätä hakematta, mikäli kynnys rekryfirman kautta on liian kova, lähesty silti suoraan Aki Heilala, aki@tietokonemaailma.fi, 0400 505 515.

Hakulomake